skip to Main Content

Woonkeuken landelijk met natuurlijke elementen

Een woonkeuken in een landelijk uitvoering is meestal uit hout vervaardigd of er zijn veel houten elementen in verwerkt. Een ander kenmerk is de grote schouw boven het kookgedeelte, maar dit is vanzelfsprekend optioneel. De achterwand van een landelijke keuken wordt doorgaans betegeld of het werkblad wordt over de achterwand doorgetrokken. Wel zo praktisch tegen de spetters uit de pan! Qua ontwerp worden er vooral natuurlijke tinten en natuurlijke materialen gebruikt. Dit geeft de woonkeuken een landelijk, warm en gezellig uiterlijk. Door te spelen met details in het ontwerp is het mogelijk diverse stijlen te realiseren. Gebruiken we meer details, dan krijgt u een klassieke keuken met een landelijke uitstraling. Wordt het gebruik van details geminimaliseerd, dan krijgt de keuken meer de uitstraling van een moderne, landelijke keuken.

Gezelligheid in combinatie met ambacht

Gezelligheid en ambachtelijke afwerking: de landelijke stijl verenigt deze eigenschappen tot een zeer bijzondere, aangename keukenstijl. Kenmerkend zijn materialen als hout en steen, vaak met een robuuste afwerking. Een woonkeuken met landelijk stijl nodigt uit om gezellig aan te schuiven of bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Zo’n sfeer ontstaat niet zomaar. Gelukkig heeft Tinello Keuken & Interieur ervaren vakmensen in dienst, die als geen ander kunnen zorgen voor één geheel met een landelijke uitstraling. Een mooi, open ontwerp met vriendelijke, natuurlijke materialen. Voeg hier een stoer fornuis aan toe, en iedereen zal zich meteen thuis voelen! De zorg, aandacht en het vakwerk van onze professionals vertaalt zich in de sfeer van de totale woonkeuken!

Heeft u nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door middel van een mailtje of u kunt ons direct bellen.

Contact opnemen

Méér dan alleen een plek waar u kookt

Voor een landelijke woonkeuken is het bovendien belangrijk dat er aandacht uitgaat naar het woonaspect. Deze keukens zijn natuurlijk meer dan alleen de plek waar u maaltijden bereidt. Het is een plek waar huisgenoten samenkomen om hun verhaal te delen en even bij te praten. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over het type eettafel en de afmetingen daarvan? Wilt u graag samen met de ontwerper bespreken of de eetfunctie geïntegreerd kan worden door middel van een keukeneiland? We denken graag met u mee, zodat u straks troste eigenaar bent van een prachtige woonkeuken met typische landelijk uitstraling!

Back To Top