skip to Main Content

Klassieke keukens voor een tijdloos karakter

Klassieke keukens staan bekend om hun sfeervolle uitstraling en het gevoel van nostalgie dat ze oproepen. De keukens worden namelijk voorzien van allerlei elementen en details uit vroegere tijden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen en glas. De klassieke keuken is op deze manier een keuken die warmte en gezelligheid uitstraalt. Door zijn tijdloze charme blijft deze zeer gewild. Aangezien maatwerk de specialiteit is van Tinello Keuken & Interieur, zorgen we er altijd voor dat de keuken naadloos aansluit bij uw interieur en woonwensen.

Nostalgie in keukens klassieke stijl

Bij klassieke keukens ziet u vaak wit gelakt hout voor de paneeldeuren in combinatie met bijvoorbeeld een zwart granieten werkblad. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp een gevoel van vroeger oproept. U kunt dit effect versterken door de toevoeging van een groot ingebouwd fornuis met oven en schouw. Regelmatig krijgen we een verzoek voor een klassiek landelijk ontwerp met veel ruimte voor een imposant fornuis. Het gaat dan meestal om de échte kookliefhebbers of klanten die van koken hun beroep hebben gemaakt. Dit kan weer goed gecombineerd worden met een houten werkblad op kookeiland, geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren natuurlijk. In dit type keuken worden daarnaast vooral warme kleuren gebruikt, zoals beige, voor een gezellige uitstraling. Zo zorgen we voor een geweldige ruimte van rust en sfeer waar u heerlijk kunt bijkomen na een lange, drukke dag!

Heeft u nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door middel van een mailtje of u kunt ons direct bellen.

Contact opnemen

Klassieke stijl in een modern jasje

Er is steeds meer vraag naar klassieke keukens in combinatie met moderne elementen. Door het toevoegen van hedendaagse apparatuur kan de keuken worden voorzien van alle gemakken van nu. Het is aan u hoezeer u de modernere aspecten wil benadrukken, omdat deze vanzelfsprekend eenvoudig te verbergen zijn achter de paneeldeuren. Dit is niet noodzakelijk, want de klassieke keukens van nu, mogen de inbouwapparaten met hun mooie huidige looks zeker gezien worden. Het zorgt ervoor dat dit type keuken tegenwoordig ook uitstekend in een huis met een moderne inrichting past. Klassieke keukens zijn gewoon tijdloos! Laat u adviseren door Tinello Keuken & Interieur en we gaan voor u aan de slag met een mooi ontwerp op maat.

Back To Top