skip to Main Content

Exclusieve keukens voor wie geen concessies wil doen

De keuken is voor vele dé favoriete plek in huis. Een plek waar we met het gezin, met partner en met vrienden en familie samenkomen. Om te koken en te eten. Maar ook om te werken, uitgebreid te tafelen, te proosten op successen of bemoedigende woorden te uiten als het bij iemand wat tegen zit. Bij Tinello Keuken & Interieur vindt u dat alles terug in ons aanbod van elegante, verfijnde, stijlvolle en luxe keukens. We ontwerpen de keukens met het oog op samenzijn. Alle aandacht van onze vakmensen gaat uit naar details en in het geval van exclusieve keukens, naar een uniek vleugje luxe met hoogwaardige afwerking. Zo ontwerpen we de keuken voor wie geen concessies wil doen.

Aandacht voor details

Samen koken, samen eten, samen genieten. De tijd dat de keuken een puur praktische functie had, is al lang voorbij. Naast functionaliteit en comfort, tellen ook uitstraling en sfeer zeker mee. Kiezen is niet gemakkelijk. Voor de opstelling moet u rekening houden met de beschikbare ruimte. Qua indeling spelen uw eisen en wensen over de afmeting een rol, net als de plaats van het werkgedeelte, de spoelunit en het kookgedeelte. Hierbij komt dan nog uw persoonlijk smaak en stijlvoorkeur kijken. Bij exclusieve keukens kunt u denken aan:

  • Een speciaal en innovatief ontwerp
  • Ruim van opzet met veel bewegingsvrijheid in en rondom de keuken
  • Een uitvoering met extra opties en de nieuwste snufjes

Heeft u nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door middel van een mailtje of u kunt ons direct bellen.

Contact opnemen

Keukens met een eigen karakter: exclusieve keukens

Dit type keuken is geen standaard keuken, maar door de luxe uitvoering eentje met een eigen karakter. Ze bestaan niet alleen uit hoogwaardige materialen, ze zijn bovendien voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en worden tot in detail perfect afgewerkt. Dit zorgt voor hoge kwaliteit van de gehele keuken. Het ontwerpen van exclusieve keukens is één van de specialiteiten van Tinello Keuken & Interieur: een klassieke keuken met schouw, een keuken volledig van massief hout, of een ultramoderne keuken met eiland. We maken voor u een unieke keuken op maat. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan naar de showroom in Kaatsheuvel of Hilversum. Wist u overigens dat we regelmatig kookworkshops organiseren? De ideale gelegenheid om kennis te maken met onze eigentijdse keukens!

Back To Top